Påsken står för dörren

Mars sista dag, vilket betyder att vi har avverkat två av familjens födelsedagar för i år. De två födelsedagarna, som med all rätt, får minst uppmärksamhet nu för tiden, det vill säga min och Victors. 

Men vi har blivit uppvaktade av både våra föräldrar och vår son! Frank målade varsin teckning som han sen la i presentpåsar och gömde under sängen ♥️ Han är så fin Frank!! Bästa presenten! 

Och på söndag är det hans tur och gissa om han laddar?! 5 år! Galet. 

Idag har vi varit på BVC på 5-års kontroll och han briljerade! (Om man nu kan göra det på en BVC-kontroll...) När han var vägd, mätt, synkollad och allt annat så sa han till Lena: "jag är lite sugen på den där sprutan, ska vi inte ta och ta den nu?" 😂 
Så stolt! 😍 

Nu på eftermiddagen så har mamma och påhla varit här och gjort en påsk-skattjakt i trädgården. Frank var lyrisk! Det finns få saker som han älskar så mycket som skattkartor!

Edith har varit minst sagt skeptisk till Påhla innan men ikväll lossnade det och hon satt en lång stund och myste i hans knä. 

Vad har mer hänt sen sist då? 
Jag har träffat Pia och Helena. Pizza, bubbel och tjejsnack. En kväll som med andra ord var helt perfekt! 🤩🥂 

Vi har varit på äggjakt i Boxholm med Mia och My + kids! Mia skickade den här bilden efteråt på en rätt så nöjd Frank som hittade det gröna ägget. 

Victor har varit i farten med kameran och fångat ingenjör Edith Johansson 

Vi har gjort bilen vårfin! Frank och Victor tog utsidan och Frank och jag insidan. Barnarbete är något vi uppmuntrar i den här familjen.

Men lillsnörpan slapp undan arbetet men har istället avverkat en förkylning, två nya tänder och lärt sig krypa inom loppet av några dagar. Humöret har ju varit därefter men nu börjar våran glada tjej komma tillbaka.

Nu är nästa projekt att helt sluta amma. Men jag tror vi river av den här påsken och 5-årsdagen först. 🥳🐤🎁🤴🏼









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0