Nyårsmiddag

Igår var vi hos Emma och Fredrik för ett lite försenat nyårsfirande. En barnfri 3-rätters middag satte verkligen guldkant på våran helg!!
Frank hängde med sin mormor och Påhl och han hade skött sig bra. Han sov som en gris när vi kom hem och fortsatte med det fram till 05.50 då han tyckte att det var dags att gå upp! Vi kom i säng vid halv två så man kan väl uttrycka det som så att det var liiiite jobbigt att hoppa ur sängen idag. Men kvällen igår var helt klart värt det! Utan tvekan!!

Emma hade som vanligt dukat upp jättefint i uterummet och vi fick helt underbart god mat!! Ostbrickan och champagne när vi kom, parmasanskål med räkröra och mer champagne till förrätt, oxfilé och rödvin till huvudrätt och glass i chokladskålar med dessertvin till efterrätt. Efter det blev det lite mer bubbel 😂👌🏼 huvudet var aningen tyngre i morse än vad det vanligtvis är!

Jag bidrog med efterrätten. Första gången jag gjorde chokladskålar men det var faktiskt enklare än vad man tror!

Idag så åkte vi hemifrån halv tio och gjorde först ett melodikrysstopp hos farmor och farfar. Efter det fortsatte vi mot Maden! Det är så himla fint såhär års! Helt vitt, tyst och stilla!

En hare?

Nej nej, bara Mr Clint.

En helt underbar helg! Å än är den ju inte slut 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0