Förkylningstider på Brunnsviksgatan

I måndagskväll vaknade Frank två timmar efter att vi nattat honom och var genomförkyld. Helt täppt i näsan och fick ingen luft. Så natten mellan mån-tis så sov han sittandes mot massa kuddar mellan Victor och mig. Han vaknade tit som tät och mellan 01-03 var det inget annat som hjälpte än att jag bar omkring på honom.
07.00 dagen efter gick Victor till jobbet för att vara borta 25 timmar. Sådana här dagar är helt klart nackdelen med hans arbetstider. Men Frank hängde på min arm hela tisdagen. Jag fick inte ens gå på toa utan att han började gråta. Tisdagnatten var vi ju själva och den var ännu värre. Han sov 20 minuter, vaknade, sov 20, vaknade.. hela natten. Jag var som ett lik när Victor kom hem imorse och protesterade inte när han sa åt mig att gå och sova. I tre timmar sov jag som en klubbad säl.
Jag ber till högre krafter att han sover bättre inatt för jag ska köra ett jobbpass, 07-15, imorgon.

Vad har hänt sen sist då? Helgen var den bästa på länge! En perfekt blandning! Middag och vin med E&F på fredagen, melodikryss och Maden på lördagen och sen söndagsmys!
Victor lagade smörstekt torskrygg i söndags. Jag kan säga att jag har gått från att hata fisk till att älska det! Det är nog det sjukaste och (bästa!!) den här graviditeten har gjort med min kropp 😂

Våran älskade huligan är ju helgalen här hemma. Röjar-Ralf! Nu har han hittat trappen också. Han är sjukt duktig på att ta sig upp också! Fyra fem steg, utan problem, blixtsnabbt!

Vi har ju skydd ovanför trapporna men vi trodde nog att vi inte skulle behöva skydda den uppför redan nu...😒


Nu ska jag lägga mig raklång i soffan. Titta på min snygga sambo och ta en infärsshot!

Man vill ju gärna tro att man är den absolut bästa mamman som finns i hela världen men det är jag inte. Det finns en som är bättre och det är MIN mamma! Man ringer och säger att man är sjuk och hon kommer hit med hemmagjord ingefärsdryck som rensar upp i varenda liten håla!

DET är mammakärlek det!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0