Jag har aldrig blivit så lycklig över att se mjölby!!

När jag hade klivit av tåget i Linköping tidigare ikväll så skulle jag ta upp min mobil ur fickan, tror ni den fanns där? Såklart inte! Den välkända paniken spred sig för tredje gången den här månaden ( jag har ju som sagt tappat ett kreditkort, en plånbok och nu var mobilen väck..) 
Är den kvar på tåget? Hemma? Hos farmor? Jag blir så fruktansvärt trött på mig själv och ni tänker säkert " det är väl inte så svårt att hålla ordning på sakerna?" Jo, det är mitt största bekymmer här i livet, alla dessa saker som jag ska ha ordning på och inte lägga ifrån mig på alla möjliga ställen! 
Det finns en hel drös med inlägg på den här bloggen om allt som jag har slarvat bort men jag tänkte bjuda på en liten topplista: 
 
1. Min vita I-phone 4s tappade jag i februari när jag var ute och rastade Clint. Jag har på min nya I-phone installerat  "hitta min I-phone" som jag har haft stooor nytta av kan jag säga! 
 
2. Victors bilnyckel. Det här tror jag inte att Victor vet om men jag bjuder på det ;) hans ena bilnyckel till Forden var länge spårlöst borta efter att jag hade haft den. Jag hittade den tillslut (efter ett par veckors nervöst letande) i en av mina väskor. Förlåt Virre! 
 
3. Min plånbok. Den har varit borta så många gånger att jag har tappat räkningen men veckans incident med soporna tar nog priset. Jag drar dock inte den historien en gång till, skammen har inte riktigt lagt sig än. 
 
Det här är ett litet axplock av allt som händer med mina saker och nu ikväll var det då dags igen! När jag berättade för Victor att mobilen var borta sa han bara "vilken skräll Fia, verkligen.." 
MEN mina kära vänner, jag har precis använt mig av "hitta min I-phone (undra om man kan få den funktionen på nycklar och plånböcker också?) gissa om jag blev lättad över att se mjölby på kartan och pluppen precis på vårt hus. Tack Gud, återigen har du hört min bön. 


Jag försöker verkligen, jag GÖR det men sakerna försvinner ändå! 
Som ni vet går jag i sömnen, den här veckan har jag gjort det varje dag och i 90% av fallen så letar jag efter något, ironiskt? 
 
Ikväll har jag varit på glöggkokeri hemma hos farmor och farfar men bilderna därifrån är ju i mobilen då.. 
 
Inatt jobbar jag till klockan 08.00 och då kommer Victor och Per till hotellet och äter frukost med mig, SEN är vi också jullediga!! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0