Torsdagsmys

Sitter här och diggar till Haddaway! Har funderat på mina vardagsbekymmer idag. Har ni tänk på hur mycket saker det finns i ens vardag som är lite... ja, störande! småsaker som man irriterar sig på:

T.ex.

1.När man fyller på isformarna och blir blöt om händerna, när man sedan ska ställa in dem i frysen fastnar fingrarna sådär obehagligt på stålgrejerna man fäller ner.. Ja, ni kanske inte hängde med riktigt där men det är irriterande!

2. Jag nyser alltid minst två gånger när jag solar solarium vilket resulterar i att jag flyger upp och slår i huvudet.

3. Jag gillar kaffe men det måste vara svart och skållhett. I skolan har vi pappersmuggar som man kan tro är till för att dricka espresso i så små är dom. Dessutom finns det ju inget lock till så när jag äntligen har tagit mig från cafeterian och tillbaka till klassrummet (det här inkluserar en promenad ute i svinkalla sverige) så är mitt kaffe ljummet och nöjet är borta

4. Jag har inte en aning om vad våra dammsugarpåsar heter och den som sitter i har varit full lääääänge...

5. Jag har en lat sambo vilket har resulterat i att vi har haft en dörr stående i hallen i 52 dagar. Hade jag inte varit så klen hade jag burit ner den i förrådet själv.

6. Så fort tåget rullar in i Norrköping så funkar inte en enda radiokanal på min telefon ( och nej, lugna favoriter räknas inte) Synd om Norrköpings kommun tycker ni, jag tycker mer synd om mig själv som ligger steget efter min egen generation och inte har en aning om hur man laddar ner musik.

7. och så var det det är med glödamporna.......


Grattis på födelsedagen Mysan! Vi ses på lördag :)

 


Kommentarer
Postat av: Sanne

Skönt att se om det är någon annan som har lite irriterande problem i vardagen! Men är du riktigt smart så kan du ju gå in i en affär som säljer dammsugare och så säger du att du vill ha påsar till just en sådan. Då bör de veta annars så säger du till dom att byta jobb, hälsa från mig :)



Jag fick in rix EN gång i norrköping, jag stod typ vid bussarna och när jag väl fått in den så funkade den hela tiden :) Spara den på telefonen så hittar du den en annan gång oxå, 104 nåt va det. Lycka till!



Sen är jag ju en så bra kompis så jag kan kanske lösa problem nr 7 också ;) IKEA har typ lågenergi fast det blir som vanligt, det hette nåt annat som jag inte kommer ihåg men de tänts direkt och sen är jätteljust. Lycka till med det oxå!



Hade bra vännen!

2009-11-16 @ 20:06:43
URL: http://sannebolling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0